Gazdasági társaságunk 2008-ban KFT formában alakult meg. Előzetesen jelentős gyakorlatot szereztünk számítógépek és tartozékaik szervízelésében, forgalmazásában, hálózatok kialakítása, üzemeltetése, felügyelete és biztosságosabbá tétele terén, illetve webes alkalmazások(Grafika, homesite) tervezése majd annak kivitelezésében. 

Célul tűztük ki, hogy kis- és középvállalatok számára nyújtsunk komplett, ugyanakkor ügyfélorientált és megbízható informatikai megoldásokat. Természetesen magánszemélyek számára is állunk rendelkezésre legyen az szoftver, illetve különféle hardver elem. Fontosnak tartjuk ,hogy a számos számítástechnikai eszközökből mindenki azokhoz jusson hozzá amelyek a legmegfelelőbbek az igényei kielégítésére és mindemellett a leggazdaságosabb megoldás is legyen. Az egyik legfontosabb feladatunk olyan támogatás biztosítása, mely az adott rendszert sokkal biztonságosabbá teszi a mindennapi munkavégzéshez. Ma már elengedhetetlen, hogy a bárki az interneten keresztül gyorsan és megbizhatóan hozzájuthasson bármely termékhez, melyet elképzelt vagy kiszemelt magának. 

Éppen ezért mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy egy korszerű virtuális felületen keresztül hozzájuthasson a kívánt termékhez.