Tanácsadás

Gondoltál már arra, hogy az üzleti célokat is támogató vállalati IT infrastruktúra versenyelőny lehet a piacon? Ha az irodai eszközök nem állandó problémát jelentenek, hanem az automatizációt segítik elő, akkor jelentős erőforrásokat takaríthatsz meg, amelyeket fontosabb területekre csoportosíthatsz át.

Csapatunkkal azért állítottuk össze vállalati informatikai tanácsadás szolgáltatásunkat, hogy olyan tudatos cégvezetőknek segíthessünk, mint te is. Mielőtt meggondolatlanul szoftvervásárlásba vagy eszközbeszerzésbe fognál, mi nulladik lépésként veled közösen átbeszéljük a kisebb-nagyobb IT problémákat, majd méretre, célokra szabott megoldást javaslunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Új rendszer, program bevezetése előtt: gyakori eset a vállalatoknál, hogy felmerül egy bizonyos IT megoldásra az igény (pl. bárhonnan, bármikor elérhető dokumentáció, profibb ügyfélkezelés, felhőplatform stb.), de annyi féle termék létezik rá a piacon, hogy a választás önállóan lehetetlennek tűnik. A Microsoft nagy tudású és felhasználóbarát szoftvereit 15 éves tapasztalattal licenceljük, így neked is tudunk segíteni a döntésben. Kezdjük a közös munkát egy konzultációval!

Meglévő rendszer modernizálásakor: az elavult számítógéppark, a kizárólag lokális eszközök, a korszerűtlen szoftverek lassabb munkavégzést és gyakori fennakadásokat jelentenek egy irodában. Ha te is azt érzed, hogy céges IT rendszeredet ráncba kell szedni, akkor ajánlott egy alapos konzultációval belevágni a folyamatba. Szakértőink ismerik a legújabb informatikai trendeket és programokat, amelyekre neked is szükséged van!